Известие

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване на парно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко по-късно днес, ще имам възможност да видя дали духа топло, с дву-зонов и хладилна жабка съм. Иначе и при мен го има жуженето след гасене на колата. В началото му се чудех, ама предполагам някакви клапи си затваря. Рядко има някой на задните седалки, тъй че и никой не се е оплакал да духа студено.

Comment

При мен духат топло, но много слабо въпреки, че го пробвах на най-високата степен на вентилатора и въздух само от купето. И аз съм с двузонов и хладилна жабка. Забелязах, че когато е включен компресора на климатика по принцип си духа по студено на всякъде на една и съща зададена температура.
      Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

И аз съм с хладилен подлакътник при мен духа топло почти колкото и отпред при достигната работна температура. Струва ми се, че просто му трябва малко повече време да стопли въздуховодите.
        Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Огледах преди малко нещата, всичко е както е описано няколко реда по-нагоре, откъм шофьора има такава машинка с пласмасово рамо, при мен се движи нормално и рамото е здраво и се мести с пълния си потенциал, поне външно изгледжа ок, вътре незнам. От дясната страна е машинката която мести посоката на въздуха, тя също е ок.
          Лоша работа. Това не са добри новини и май след зимата ще трябва да се занимавам, че щом трябва по-сериозно разглобяване.....
          Мерси за инфото колега!

P.S Иначе за онова бучене от таблото след гасене е нормално - и на предишната и на настоящата го имам
          Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 19:28.
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

И при мен в подлакътника духа топло. Отзад също, но след около 1 мин закъснение.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Миро, при моята си духаше топло навсякъде, а жуженето е нормално и при мен беше така
              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
              ex Alfa 156 1,9 JTD
              ex Alfa 75 1,8

Comment

Виж си сензора и го изсмучи с прахосмукачка.Този на панела който е.Зацапва се с прахоляк и спира да действа адекватно.При мен на 156 цата така ми духаше само студено.издухах го и всичко заспа.Пробвай.
                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Working...
                X